Actueel

Netwerken-Acquisitie
Zzp-er haalt opdracht steeds vaker online binnen

zzp barometer startende ondernemers

Zzp’ers halen hun opdrachten steeds vaker online binnen: bij 50,9% van de opdrachten heeft de zzp’er online het eerste contact gelegd – via digitale netwerken als LinkedIn, een online marktplaats of de website van de opdrachtgever zelf. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer in opdracht van Yacht onder 1.044 zzp’ers in Nederland. 


Meer artikelen:

Starter van de Maand

Hester van Dijk & Ariette Reijersen van Buuren

GoodRoots | Aziatische cadeauartikelen

Deze maand aandacht voor Hester van Dijk  & Ariette Reijersen van Buuren, twee ondernemende reisliefhebbers uit Utrecht. Hun bedrijf heet Goodroots, een webwinkel voor authentieke producten uit Azië. "Hoewel we allebei een juridische achtergrond hebben, is onze grote liefde reizen en culturen. Samen maakten we diverse reizen waardoor het idee van het bedrijf is ontstaan."


Leden

Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

Bedrijven

Nu in Agenda

24 September 2014
BIJEENKOMST: Zakendoen met Afrika
Organisator: Fenedex

08 November 2014
CURSUS: Doorgroeien na de start
Organisator: MKB Cursus en Training


BrandSupply StartendeOndernemers

grafisch ontwerpwedstrijd starten bij Brandsupply

50% korting via StartendeOndernemers.nl
Logo, huisstijl of ander grafisch ontwerp nodig? Start een ontwerpwedstrijd en ontvang tientallen voorstellen. Gebruik de volgende kortingscode en start een ontwerpwedstrijd met 50% korting: BSSTART.
Bezoek nu de Brandsupply site.

Nu in het Forum

anoniem

Klanten werven
Laatste reactie: 20 Juli 2014 Gepost: 30 Mei 2014
Ik sta op het punt om met mijn product naar buiten te treden. Klanten komen niet vanzelf en ik moet hard aan de gang om de juiste mensen te benaderen ...
Rubriek: Netwerken-Acquisitie
Regio: Gelderland
Sector: Groothandel-Detailhandel